xznam da to sto ja necu kupit klincima kitekat ili nesquick nece nis promjenit i da ce (kršitelj koda)ove dionice na burzi bit tam di jesu kupila ja ili ne kupila - al ja se zbog toga sto to nisam, iako sam mogla, natrpala u potroscaku kosaricu skroz dobro osjecam
to je moj mali doprinos
Dijana, vjerojatno jer je prvi pruzio pipke na toliko puno strana da ga jednostavno ima u svemu i puno lakse i kroz duzi period mozes pokazati svoj protest bojkotom, nego da bojkotiras npr. **** (**** prodaje mlijecne nadomjestke, kasice i djecju kozmetiku, (kršitelj koda) prodaje SVE od proizvoda koje ljudi svakodnevno trebaju). Svi ostali su male bebe za njih i uz njih ipak (jos uvijek?) nisu vezane ni kriminalne radnje ni obmanjivanje kupaca (u mjeri u kojoj to (kršitelj koda) sustavno radi godinama).
(kršitelj koda)ov bojkot nije bojkot zbog same cinjenice da je izmisljen mlijecni nadomjestak, vec zbog inventivnosti kojom (kršitelj koda) kao predvodnik uspijeva nametnuti svoj proizvod kao superioran majcinom mlijeku tamo gdje je covjecanstvo najtanje - u siromasnim, izgladnjelim, needuciranim zemljama treceg svijeta.